print deze pagina

  Over ons

  Thomas Assuradeuren bv is een jong, in 2012 gestart, volmachtbedrijf. Vanuit de intermediairsbedrijven (Dijkstra Assurantiƫn en AKB Verzekeringen) ontstond de behoefte om aan relaties verzekeringen aan te bieden waarbij flexibiliteit en snelle service/schadeafwikkeling belangrijk is. Om dit te realiseren is Thomas Assuradeuren opgericht. Voor verzekeringen die in ons volmachtbedrijf worden ondergebracht, maken wij de polis zelf op in ons eigen administratiesysteem en wikkelen wij ook zelf de schades af. Dit betekent korte lijnen en snelheid. Prettig voor zowel de klant als voor het intermediair. We zijn niet meer afhankelijk van verwerking door anderen.

  In april van 2019 hebben we ons aangesloten bij het Centraal VolmachtBedrijf (CVB). Door veranderende wet- en regelgeving, automatisering en verzekeraars die komen en gaan, hebben we gekozen voor een meer toekomstbestendig model voor ons bedrijf.

  We kunnen nu als volledig zelfstandig volmachtbedrijf weer de volledige aandacht schenken aan onze intermediairs en hun relaties. We richten ons nu weer volledig op de acceptatie en het beheer van verzekeringen en de daarbij behorende schadeafwikkeling. 

  De overige zaken zijn uitbesteed aan CVB. 

  We hebben met de overgang een grote stap vooruit gezet op het gebied van automatisering en krijgen toegang tot meer verzekeraars waardoor we een veel ruimer aanbod van verzekeringen kunnen bieden.

  In dit geval is de combinatie Thomas Assuradeuren en CVB 1+1=3

   

   

   Verzekeringen van Thomas assuradeuren

   • Snelle schadeafwikkeling
   • Een overzichtelijke polis
   • Maatwerk en eerlijke premies

   Op de hoogte blijven?

   U kunt informatie ontvangen over aanbiedingen en nieuws. Meld u nu aan!