print deze pagina

  Schade melden

  U kunt het beste een schade melden bij uw tussenpersoon. Deze kan u begeleiden en helpen om het schadeformulier correct in te vullen.

  De traditionele manier

  Natuurlijk kunt u dit via een schadeformulier doen. Om het u makkelijk te maken hebben wij op de pagina "Schadeformulieren" alvast de schadeformulieren geplaatst die u kunt downloaden. U kunt dit formulier bij uw tussenpersoon inleveren of aan hem mailen.

  Rechtstreeks bij ons.

  Mocht u de schade direct willen melden dan kunt u ook de formulieren rechtstreeks aan ons sturen of contact met ons opnemen. Wij nemen dan de schade meteen in behandeling. U kunt ons het beste mailen op schade@thomasassuradeuren.nl of bellen op 058-2348542. In plaats van de formulieren hier kunt u na het melden van de schade ook gebruik maken van ons digitaal schadeformulier. 

  Heeft u een autoruitschade?

  Als u WA+ Beperkt Casco of WA+ Volledig Casco dekking op uw auto heeft afgesloten, dan bent u verzekerd voor ruitschade. Als uw autoruit beschadigd raakt, staat Autotaalglas 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen. Als de ruit gerepareerd kan worden, betaalt u geen eigen risico. Bij vervanging van de ruit wordt in het algemeen uw eigen risico met € 68,- verlaagd.
  Klik op onderstaand logo van Autotaalglas om direct een afspraak te maken om uw autoruitschade te laten repareren.

  Verzekeringen van Thomas assuradeuren

  • Snelle schadeafwikkeling
  • Een overzichtelijke polis
  • Maatwerk en eerlijke premies

  Op de hoogte blijven?

  U kunt informatie ontvangen over aanbiedingen en nieuws. Meld u nu aan!