print deze pagina

  AFM

  Wij hebben onze vergunningen bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) verkregen. We zijn bij de AFM bekend onder vergunningnummer 12007597. Thomas Assuradeuren b.v. is een aangesloten organisatie van Dijkstra Assurantiën b.v.

  Uigebreide informatie over de AFM vindt u op hun website.

  Wat doet de AFM?

  De AFM controleert ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, pensioenen en verzekeren. De AFM let op het gedrag van die financiële ondernemingen. Bijvoorbeeld of ze je goed behandelen.

  Ondernemingen moeten je goed informeren over de financiële producten en diensten die ze je aanbieden.
  De AFM let er op dat iedereen zich houdt aan de wetten en regels die gelden voor financiële ondernemingen en consumenten. Bovendien geeft de AFM het ministerie van Financiën adviezen over nieuwe wetten en regels.

  Welke doelen heeft de AFM?

  1.De AFM probeert de toegang tot de financiële markten zo goed mogelijk te maken. De AFM geeft daarom begrijpelijke informatie aan consumenten over financiële ondernemingen en producten.
  2.De AFM zorgt ervoor dat de financiële markten zo goed mogelijk kunnen functioneren.
  3.De AFM ervoor zorgt dat iedereen vertrouwen kan hebben in de financiële markten.

  Consumenten, bedrijven en de overheid maken veel gebruik van producten die financiële ondernemingen aanbieden. Ze moeten erop kunnen vertrouwen dat die ondernemingen op een nette en eerlijke manier werken.

   

   Verzekeringen van Thomas assuradeuren

   • Snelle schadeafwikkeling
   • Een overzichtelijke polis
   • Maatwerk en eerlijke premies

   Op de hoogte blijven?

   U kunt informatie ontvangen over aanbiedingen en nieuws. Meld u nu aan!